Tko sam ja! O meni

Par riječi o meni U svijetu fotografije

Prvu ljubav prema fotografiji bilježim u davnoj prošlosti. Kao dječak divio sam se profesionalnim fotografima i maštao kako bi bilo da ja imam prigodu uzeti kameru i početi jednako kao oni stvarati fotografije i bilježiti trenutke vremena. Moja prva kamera ruske proizvodnje bila je jeftina 35 mm Smena 8. Mnogi će reći igračka. Složit ću se, ali sam od te igračke krenuo i ona mi je utrla put u svijet fotografije. Ubrzo je digitalna fotografija preuzela primat i to je bio novi foto svijet koji sam počeo otkrivati i još uvijek ga otkrivam. Sa Olympusom sam počeo, a nastavio sam sa Fuji i Panasonic kamerama koje su me zarobile u svijetu amaterske fotografije. Veliki uzor i poticatelj u stvaranju ljubavi prema fotografiji bio mi je i još uvijek jeste  čovjek koji fotografiju ima u malom prstu. Perici Mišić iz Hasića (Munchen) pripadaju ogromne zasluge. Bez njega moje znanje i moj stvaralački opus bili bi daleko, daleko, skromniji.

0
Osvojene nagrade
0
Dovršeni projekti
0
Zadovoljni klijenti
0
Uspješni snimci

Gdje se događa magija Moj studio

Finalne proizvode, tj., fotografije koje vidite na mojoj stranici uređujem u svojem studiju. Nekada je potrebno na fotografijama doraditi detalje, uskladiti boje, izbrisati nekoga tko je zalutao u kadar, dodati ili oduzeti svjetline, smanjiti ili pojačati kontrast… Ili je potrebna samo sitnica da bi na fotografiji nastala magija.

Kako se događa čarolija Obrada fotografije

Ovdje vam želim pokazati primjer obrade fotografije. Ponekad ne možete vidjeti rezultat bez izravne usporedbe. Stoga ću vam pokazati izravnu usporedbu fotografije prije i nakon obrade, gdje sam napravio retuširanje fotografije, uklonio pozadinsku buku i poboljšao svjetlinu boje.

Drugi su rekli o mojim fotografjama Mišljenja klijenata

Povratak na Vrh
Zatvori Zoom
Desna tipka miša je onemogućena u postavkama sitea.