Što moji klijenti kažu Drugi o meni

Recenzije klijenata Backstory

Nakon višegodišnje prakse i ogromnog iskustva naučio sam tehnike koje mi pomažu u radu s digitalnom fotografijom. Radeći na mnoštvu fotografija za pravne osobe stekao sam potrebno iskustvo za dobru fotografiju. To me ne spriječava da privatnim klijentima uradim dobre fotografije. Što me posebno inspirira.

Ovdje su neke od najinspirativnijih recenzija mojih klijenata. Ako se želite pridružiti ovoj grupi zadovoljnih ljudi ili imate nešto za reći, slobodno ispunite kontakt obrazac u nastavku. Vaše mišljenje mi je jako važno, jer se uvijek nastojim razvijati i usavršavati na profesionalnom planu i raditi na greškama.

Komunikolog Josip Križić Bekčića Komunikolog
Uvijek sam nastojao svoje tekstove i članke obogatiti autentičnim i profesionalnim fotografijama. Štoviše, one su nekada čak i trebale upotpuniti određene misli, koje se riječima ne daju opisati. Sve do trenutka, kada sam upoznao g. Dujmenovića, nisam mogao zamisliti da postoji i veća razina od onoga, što sam zahtijevao. Naime, njegove slike nisu samo rezultat nekog jakog uređaja, dobrih postavki i finalnog dorađivanja – to se ovdje podrazumijeva – nego, promatrajući fotografije g. Dujmenovića, uživam uvijek privilegiran položaj gledati i razumjeti te uratke upravo kroz njegovo oko i biće – kroz prizmu duboke ljubavi prema svome zanimanju, visoke profesionalnosti te neopisive povezanosti s onim, što trenutak na slici predstavlja. Nešto jedinstveno i neponovljivo. Hvala!

Moji kontakti i društvene mrežeKako me pronaći

    Povratak na Vrh
    Zatvori Zoom
    Desna tipka miša je onemogućena u postavkama sitea.