Selo moje sve me tebi zove

Svadba Ivana Ciginog jedina ove godine u Baziku

0 7.027

Ako me sjećanje dobro služi ova tekuća godina je prva u mojih pedesetak ljeta kada je u Baziku bila samo jedna svadba. Rijetko kada ih je bilo puno, ali uvijek smo imali bar nekoliko njih. Bilo da se momci žene ili cure udaju.

Ivan Stanić sin Mate (Cigin) ove godine upriličio nam je to zadovoljstvo. Dobili smo konačno i jednu veseliju atmosferu u Baziku, a ne samo da nas prate sahrane koje su nam postale jedina vijest u selu.

Ivan je upriličio svadbeno veselje oženivši svoju zaručnicu Božanu iz Svilaja.

Mladenci su vjenčani u crkvi Imena Marijina u Svilaju 13.08.2016. godine u 18 sati, a svadbena večera priređena je u Baziku u 21 sat.

Svadbeno veselje upriličeno je na igralištu u Baziku. Veliki šatori sa cca 850 mjesta bili su poprilično puni, a sve goste je zabavljao popularni Drale sa svojom glazbenom skupinom.

Svadbeno veselje potrajalo je do ranih jutarnjih sati. A za čitatelje našeg portala snimili smo nekoliko fotografija koje dočaravaju djelić atmosfere sa Ivanove i Božanine svadbe.

Ograničeni fotografskom opremom (smarphone) nismo uspjeli zabilježiti kvalitetnije fotografije, ali se nadamo da će i ove priložene poslužiti svrsi.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.