Selo moje sve me tebi zove

Preminuli 2018. godine

2 2.207
U utorak 18.12.2018. godine sahranjena je Kata Lukač (1940.-2018.). Kata je sahranjena na mjesnom groblju u Grebnicama. Sahranu je predvodio župnik fra Marijan Živković. Misa zadušnica služena je odmah poslije sahrane. Na posljednji počinak Katu su, uz rodbinu, ispratili brojni prijatelji obitelji i sumještani Bazika i okolnih sela.
U subotu, 28.07.2018. godine sahranjen je Anto Stanić – Majin (1966. – 2018.). Anto je umro u 53. godini nakon duge i teške bolesti. Vijest o Antinoj smrti iznenadila je mnoge i to nam je već druga mlada osoba koja je umrla u ovoj godini. Sahrani je nazočio veliki broj mještana, ali i prijatelja i rodbine iz susjednih sela. Nakon sahrane misu zadušnicu je služio fra Mićo Živković.
U četvrtak 18.01.2018. sahranjena je Ruža Blažanović (1933. – 2018.) Ruža je sahranjena na mjesnom groblju u Grebnicama, a sveta misa zadušnica služena je odmah nakon sahrana uz koncelebraciju fra Miće Živkovića i fra Marka Oršolića. Ružu su ispratili brojni mještani, rodbina i veliki broj prijatelja obitelji.
U srijedu 03.01.2018. godine na mjesnom groblju u Grebnicama sahranjen je Mirko (Lovre) Brkić – Čova (1970.-2018.). Iznenadna Čovina smrt potresla je brojnu rodbinu, prijatelje i mještane Bazika. Čovinoj sahrani nazočio je veliki broj osoba koji su došli Čovu ispratiti na posljednji počinak. Odmah nakon sahrane misu zadušnicu služio je mjesni župnik fra Mićo Živković.
 1. IVO TOMUSIC komentira

  PERICE SVE JE SUPER HVALA TI ZA OVO STO RADIS ZA NAS BAZICANE ZELIM TI SE ZAHVALIT NA LIJEPIM A I NA TIZNIM VIJESTIMA
  SRDACAN POZDRAV IVO TOMUSIC GAJIN POZDRAV TEBI I TVOJIMA VIDIMO SE ZA KOJI DAN

  1. Perica komentira

   Hvala Ivo na potpori. A evo koliko stignem nešto i uradim. Volio bih da se mogu više posvetiti ovoj stranici i da obogatim sadržaj. Znam da našim Bazičanima koji su vani, a danas nas vani ima jako puno, puno znači kada mogu vidjeti novosti iz sela. Pogotovo kada objavim koju sliku ili video. Ja ću se sa svoje strane truditi da ova stranica opstane. Pa dokle ide ići će. Što bi drugi iz drugih sela dali da imaju ovako nešto. Meni je satisfakcija što naši ljudi ipak posjećuju stranicu i što moj trud nije uzaludan.
   Vidimo se kada dođeš u Bazik. Lijep pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.