Selo moje sve me tebi zove

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac

0 1.015

Alen Ćošković, vijećnik Hrvatske Demokratke Zajednice 1990 izabran je za predsjednika novoizabranog saziva Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac na jučer održanoj konstituirajućoj sjednici.

Sjednicu na kojoj je 11 novoizabranih vijećnika verificiralo mandate otvorila je i vodila prema Poslovniku o radu Općinskog vijeća, vijećnica Lucija Matić. Noovoizabrani vijećnici položili su prisegu kojom su se obvezali da će tijekom svog mandata raditi u interesu svih građana općine Domaljevac-Šamac. Izabrani vijećnici su: Alen Ćošković (HDZ 1990), Luka Lucić (HDZ 1990), Đuro Perišić (HDZ 1990), Zrinka Tuzlak (HDZ 1990), Mato Hrskanović (HDZ BiH), Lucija Matić (HDZ BiH), Josip Grgić (HDZ BiH), Miroslav Piljić (HDZ BiH), Joso Perišić (Posavska stranka), Mato Rošić (HNS) i Mladen Vlahović (Neovisni vijećnik).

Na sjednici su formirani Klubovi vijećnika te je izabrano Povjerenstvo za izbor i imenovanje, dok izbor dopredsjednika nije izvršen budući da nije bilo prijedloga od strane klubova vijećnika.

Sjednici je nazočio i općinski načelnik Mario Jurkić koji je nakon završetka sjednice čestitao novoizabranom predsjedniku OV-a te mu zaželio uspjeh u budućem radu.

Izvor: domaljevac.ba

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.