Selo moje sve me tebi zove

O portalu BAZIK.info

0 2.787

O NAMA

Ovo je čak peto službeno izdanje bazičke web stranice (bazik2.info i bazik.info). U prethodna tri izdanja zabilježili smo nemalih 400.000 posjeta stranici. Možda brojka posjeta i nije tako impresivna, ali kada se uzme u obzir da je BAZIK.info stranica isključivo lokalnog karaktera, koja ne objavljuje dnevne vijesti, onda broj posjetitelja koji su dolazili na našu stranicu i nije tako malen.

Stranica je prije svega informativnog karaktera i pruža osnovne informacije o naseljenom mjestu Bazik. Na ovoj stranici se po pravilu ne objavljuje sadržaj nevezan za Bazik i Bazičane tako da je i to jedan od pokazatelja koji govori o našoj publici.

Mišljenja smo da jedna informativna stranica za naselja tipa kao što je “bazik.info” treba po sdržaju izgledati baš ovako kao smo je i mi predstavili. U svakom slučaju ova web stranica odražava prohtjeve mještana Bazika i njima će u potpunosti biti prilagođena. Svi drugi koji trebaju neku informaciju o Baziku i njegovim mještanima imat će, nadamo se, dobar izvor informacija tako da će ova stranica poslužiti svrsi i u tom pogledu.

Svi posjetitelji naše stranice slobodni su javiti nam se s pitanjima, prijedlozima, sugestijama ili sadržajem bilo koje forme. Rado ćemo odgovoriti svima. Također, svi nam mogu slati svoje tekstove, slike i sav drugi materijal pogodan za objavljivanje na CMS sustavima. Rado ćemo objaviti sav sadržaj koji je u skladu sa pravilima ovog portala.

NAZIV DOMENE

Naši stariji posjetitelji sigurno su zamijetili da smo promijenili domenu. Iz naziva naše stranice izbacili smo broj 2 (bazik2.info). Igrom slučaja uspjeli smo registrirati domenu bazik.info koja je do skora bila zauzeta. Sada je taj naziv domene konačno naš, te se nadamo da ćemo je imati dugi niz godina.

O problemu registracije domene, odnosno izbora samog naziva domene pisali smo na našim starim portalima. Ovdje ćemo samo ponoviti one najvažnije stvari koje će poslužiti za razumijevanje zašto naziv naše domene, odnosno stranice BAZIK.info

Po logici stvari, s obzirom ma namjenu sitea kao vršnu domenu odabrali smo INFO. Naš portal je informativnog karaktera i ne vidimo zašto bi u ovom slučaju koristili neku drugu vršnu domenu. Uzgred, većina njih je ionako poodavno zauzeta tako da tu nismo imalo previše izbora. U gornjih par rečenica već smo objasnili uspjeh i značaj registracije domene naziva “BAZIK” (bez dodtnih brojeva i bilo kojih drugih oznaka) tako da je sada puno prikladnije i nadamo se ljepše.

PRAVILA

Pravila koja ovdje navodimo su obvezatna za sve posjetitelje našeg portala. Odnosi se na “neregistrirane” krisnike, ali i na sve druge kategorije korisnika koje imamo u evidenciji registriranih korisnika.

Portal BAZIK.info ne preuzima nikakvu odgvornost za objavljeni sadržaj. Sav sadržaj; tekst, fotografje, audio i video materijali, reklamni sadržaj i svaki drugi sadržaj na ovoj stranici objavljen je u najboljoj namjeri da javnosti predstavi mjesto Bazik. Svi koji smatraju da je naš portal povrijedio nečija prava ili trećoj strani nanio bilo kakvu štetu molimo da nas kontaktiraju kako bi intervenirali i riješili nesuglasice. S tim da se u svim slučajevima odričemo odgovornosti za eventualno nastalu štetu koju ova stranica ili dijelovi stranice prouzroče bilo kojem licu.

Portal BAZIK.info je nekomercijalni i ne objavljuje komercijalne sadržaje.

Svi mještani Bazika i Bazičani ma gdje živjeli mogu besplatno objaviti svoj sadržaj za koji su zainteresirani. Objava reklamnog materijala ne odnosi se na prethodno pravilo.

Portal BAZIK.info može pružiti mogućnost da na portalu svoj sadržaj objave i druga lica (izvan Bazika) koja su zainteresirana da se njihov sadržaj nađe na našem portalu, a posebice sadržaj koji se tiče ili se može ticati mještana Bazika.

Sav zaprimljeni materijal se ne vraća i portal BAZIK.info mema obvezu čuvati ga.

Svatko ima mogućnost i pravo tražiti uklanjanje sadržaja koji ga na bilo koji način diskreditira po rasnoj, vjerskoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Biti će uklonjen samo onaj sadržaj za koji redakcija dobije zahtjev u pisanoj formi. Zahtjevi zaprimljeni putem elektronske pošte također se imaju smatrati pisanim dokumentom.

KORISNICI

Korisnici portala imaju pristup cjelokupnom sadržaju na portalu. Jedino su neregistrirani korisnici uskraćeni za dio sadržaja koji je skriven ili onemogućen anonimnim posjetiteljima portala. Registracijom ta se prava omogućavaju.

Portal BAZIK.info ne preuzima nikakvu odgovornost za preuzeti sadržaj sa ove stranice i ne odgovara za eventualno pričinjenu štetu koju bilo koji dio sdržaja ovog portala učini drugim licima.

Svi korisnici OBVEZNI su tražiti suglasnost vlasnika portala za preuzimanje bilo kojeg sadržaja na ovom portalu izuzev ako to nije konkretno za određeni sadržaj navedeno.

Preuzete tekstove i fotografije s ovog portala dozvoljeno je objavljivati na drugim web stranicama ili medijima uz navođenje imena autora i imena stranice s koje je sadržaj preuzet uz obvezno postavljanje živog linka na preuzeti sadržaj.

Korisnicima koji imaju mogućnost komentirati sadržaj na ovom portalu moraju se pridržavati općih pravila za ovakve medije. Nije dozvoljeno nikakvo vrijeđanje i plasiranje dezinformacija uperenih protiv drugih osoba. Dozvoljena je konstruktivna kritika i izražavanje svojih stavova bez obzira koliko isti bili neprihvatljivi drugim osobama.

Sav neprimjeren i nedozvoljen sadržaj objavljen od korisnika portala biti će bez upozorbe uklonjen.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.