Selo moje sve me tebi zove

Igra prstena

0 617

Neizostavni dio naše kulture je svakako igra prstena. Na internetu se može pronaći nekoliko tekstova o pravilima ove društvene igre tako da je namamo potrebe ovdje posebno predstavljati. Pogotovo zato što nema Bazičanina koji ne zna kako se prsten igra.

Za ovu prigodu donosimo vam par fotografija jednog “dvoboja” koji je odigran sredinom veljače 2012. godine u Baziku. Pojedinosti nisu bitne kao i krajnji rezultat. Kažu mi nemoj objaviti tko je pobjedio jer u poraženoj ekipi možda ima momaka pa mogu cure čuti, a to nije dobro.

Slike koje objavljujemo na ovoj stranici nastale su u obiteljskoj kući Marijana Špionjak gdje je igra i odigrana. Jednu ekipu su sačinjavali: Mirkec, Zlaja, Bariša, Kruno i Miško. Dok su im se na drugoj strani suprotstavili: Mato, Mario, Kićo, Perica i Tašo. Bilo je naravno i bogato tzv. treće poluvrijeme uz obilato zalijevanje. Nekoliko fotki iz donje galerije vjerujemo dočarat će atmosferu sa “meča” igre prstena kakve su inače nezaobilazne kod nas u vrijeme dugih zimskih noći…

Za BAZIK.info Perica Dujmenović

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.