Selo moje sve me tebi zove

Donacija EP HZ HB općini Domaljevac-Šamac

0 995

Nadzorni odbor Javnog poduzeće Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar je na sjednici održanoj 17. 12. 2015. godine donio Odluku o dodijeli donacija za 2013. godinu.

Donacije će se isplaćivati iz dobiti ovog društva za 2013. godinu a prema odluci Skupštine Društva o raspodjeli dobiti za 2013. godinu.

Prema donesenim odlukama općini Domaljevac-Šamac raspoređeno je izravno bez raspisivanja natječaja 226.500 KM.

Ono što je prethodilo dodijeli sredstava a što treba naglasiti je posjeta uprave ovog društva općini Domaljevac-Šamac neposredno nakon poplava 2014. godine. Nakon upoznavanja sa stanjem na području općine na sastancima koji su tada održani uprava društva je obećala pomoć općini Domaljevac-Šamac.

Nakon suglasnosti Vlade Federacije BIH na Odluku Nadzornog odbora JP HZHB o dodijeli donacija za 2013. godinu sredstva su postala operativna te je općinski načelnik Mario Jurkić potpisao ugovor o preuzimanju sredstava u Mostaru 5. travnja 2016. godine.

Općina Domaljevac-Šamac dobijanjem ovih sredstava nastavlja proces oporavka i nadogradnje javnog sektora u cilju što kvalitetnijeg pružanja usluga njezinim građanima.

Izvor: domaljevac.ba

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Odgovorni ste za sav sadržaj koji postate u Vašim komenatarima. Naš portal ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj vaših objava.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.