BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Ostale vijesti

U Domaljevcu održan sedmi susret župnih zborova posavskog kraja

U Domaljevcu održan sedmi susret župnih zborova posavskog kraja

U župnoj crkvi svete Ane u Domaljevcu održan je sedmi po redu susret zborova posavskoga kraja „Velika Majka Ana i Mala Gospa“.

U ime domaćina župnik fra Blaž Marković otvorio je koncert i prigodnim riječima pozdravio sve sudionike zborova i goste među kojima su bili svećenici iz okolnih župa u Posavini: gvardijan toliškog samostana fra Mario Jurić, fra Mijo Šuman iz župe Gornja Dubica, fra Martin Stjepanović iz župe Ulice, vlč Jakov Filipovć iz župe u Odžaku, fra Mijo Oršolić i fra Perica Martinović iz samostana u Tolisi, kao i fra Bono Kovačević koji uporno i ustrajno kao duhovni asistent radi sa mladima Frame Domaljevac koja je ove godine obilježila 20. godina postojanja.

Uz odličan nastup domaćeg ženskog Zbora sv. Ane iz Domaljevca pod ravnanjem s. Ane Oršolić i Zdenke Lucić, uspješan nastup zabilježio je i zbor “Rođenja Blažene Djevice Marije“ iz župe Ulice pod ravnanjem Vite Bijelonjić. Najburniji pljesak dobili su najmlađi izvođači, grupa Pax iz Donje Mahale kojima ljubav prema glazbi na najljepši način prenosi prof. Željko Klaić. Predivne note prenijeli su i članovi Zbora sv. Cecilije iz Odžaka pod ravnanjem s. Agnieszke Hvalinski, kao i župni zbor iz Gornje Dubice koje vodi Ivica Jazvić. Uspješan nastup imali su i mladi župe Grebnice. Crkvom u Domaljevcu odzvanjali su prekrasni glasovi zbora Adoro iz župe Tolisa pod ravnanjem prof. Marije Nedić, a na kraju koncerta večer je uljepšao i nastup grupe Fenix.

Izvor: radioorasje.com


 520,    30  Ruj  2017 ,   Prenosimo

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370