BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Aktualno

Dodali smo stare galerije slika

Dodali smo stare galerije slika

Malo smo "pretresli" sve galerije slika koje smo do sada objavljivali na našem portalu. Promjenom dizajna većina tih galerija nije bila dostupna. Sada smo riješili i taj dio. Veliku većinu galerija koje su već bile objavljene na našem portalu, od tamo još 2007. godine pa do današnjih dana ponovo smo presložili i učinili ih dostupnim za sve posjetitelje našeg portala.

U glavnoj navigaciji portala ispod stavke O BAZIKU otvara se rubrika FOTO - VIDEO (krajnje desno) a ispod nje tri rubrike, Foto, Video i Starina.

Dalje, rubrika "Foto" donosi tematski posložene rubrike ispod kojih se nalaze galerije sa slikama. U rubrici "Video" po logici stvari nalazi se snimljen video kojeg smo objavili na našem portalu, a koji je također postavljen po tematskim cjelinama. I na kraju rubrika "Starine" iza sebe krije stare fotografije na kojima se uglavnom nalaze naši stari.

Planiramo prikupiti još starih fotografija naših mještana, ali i skica Bazika i svega onoga što je vezano za Bazik i Bazičane. Pa kada digitaliziramo sve te fotografije objavit ćemo ih na našem portalu.

Do svih ovih galerija slika možete doći i preko rubrika portala koje se nalaze nešto niže na naslovnici. Skrolajte naslovnu stranicu i pronaći ćete rubrike koje prikazuju video i foto sadržaj.

Koristimo i ovu prigodu te pozivamo Bazičane koji imaju svoje slike i koje bi podjelili s javnošću da nam ih pošalju. To mogu biti i klasične fotografije koje ćemo mi digitalizirati i prilagoditi ih za objavu na stranicu.

Šaljite nam linkove na video sadržaj koji govori o nama i našem Baziku. Slikajte svoje obitelji i pošaljite nam fotografije, rado ćemo ih objaviti.

Za sada uživajte u ovim postojećim fotkama. A i to nije sve. Jer imamo još galerija slika koje smo nekada objavljivali i koje ćemo postupno ponovo objaviti, odnosno učinit ćemo da budu dostupne svim našim posjetiteljima.

BAZIK.info


 2247,    05  Lip  2016 ,   Aktualno

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370