BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Aktualno

Evo nas na novom početku: Nova redizajnirana stranica

Evo nas na novom početku: Nova redizajnirana stranica

Poštovani posjetitelji portala BAZIK.info, evo nas pred novom, redizajniranom, stranicom. Kada je sadržaju pitanju nema tu ništa posebno novog. Stari sadržaj je i dalje tu. Gotovo 99% tekstova koje smo imali na starom portalu i dalje su tu. Malo smo reorganizirali glavnu navigaciju stranice te se nadamo da će sada navigacija kroz stranicu biti lakša.

U manjoj mjeri smo i redizajnirali naš logo. Možda ne na bolje (stvar ukusa), ali tek toliko da ga osvježimo i da ga prilagodimo novom dizajnu.

Uveli smo neke nove rubrike. Neke smo pak izbacili, jer smo procijenili da nisu bile pogođene. Neke od rubrika smo također redizajnirali. Sve u svemu, imamo novu stranicu koja će, nadamo se, pružiti bolji ugođaj svim korisnicima.

Iako stranica nije u cijelosti dovršena odlučili smo ju otvoriti za javnost. U narednim danima ćemo se potruditi da ju dovršimo. Da popunimo prazne rubrike. Izbacimo ono što je viška i postavimo ono što nedostaje.

Stranica nije u cijelosti testirana tako da postoji mogućnost da neki linkovi ne rade. Neki od linkova će vas preusmjeriti na nekakav drugi sadržaj ili neće raditi uopće. Sve te greške ispravljat ćemo u hodu. Vas poštovani posjetitelji molimo da nam svaku uočenu nepravilnost i grešku dojavite kako bi ju mogli korigirati da nam stranica izgleda što bolje.

Ako imate kakvih prijedloga, sugestija ili kritika, slobodno nam se obratite. Tu smo da zajednički ovaj portal napravimo što boljim.

Dobar dio članaka je s podacima koji datiraju i po nekoliko godina. U međuvremenu došlo je do promjena. Sve promjene koje registrirate molimo da nam dostavite kako bi postojeće članke ažurirali i kako bi navodi i podaci u njima bili što točniji.

Isto tako vas molimo da nam se javite ako vas pojedini sadržaj diskreditira, vrijeđa ili vam čini bilo kakvu nelagodu ili štetu. Tu smo da riješimo sve sporove i možebitne probleme.

Napominjemo sve naše registrirane korisnike da će morati uraditi novu preregistraciju. Nismo uspjeli prebaciti već postojeću listu registriranih korisnika na novi portal proje svega zbog inkopatibilnosti sustava s kojima su stranice rađene. Mogli smo ručno prebaciti jednog po jednog korisnika, ali to bi nam zadavalo puno posla. Ako se sami preregistrirate vama će registracija uzeti dva minuta vremena, a nama će puno olakšati posao. Drugi razlog zašto nismo htjeli dodavati stare korisnike na novi portal je taj što su neki od korisnika već dugo vremena neaktivni. Nismo sigurno koliko su danas svi zainteresirani da nastave članstvo na našem portalu te stoga prepuštamo na volju svima da nam se preregistracijom pridruže ako to i dalje žele.

Sa novim člancima i fotografijama javimo se uskoro. Doduše nekih posebnih novosti i nemamo, ali pokoja svježa slika sigurno će mnogima dobro doći.

Čitamo se i dalje. Pozdrav svima ma gdje bili.

BAZIK.info

 


 1759,    25  Tra  2016 ,   Aktualno

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370