BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Aktualno

NK "Korpar" iz Grebnica slavi 60 godina postojanja

NK "Korpar" iz Grebnica slavi 60 godina postojanja

Naši susjedi Grebničani ove godine slave vrijedan jubilej. 60 godina od utemeljenja svog nogometnog kluba. NK "Korpar" za Grebničane je više od mjesnog nogometnog kluba. Sportski kolektiv koji je Grebničanima značio i znači više od nogometa. Bogata tradicija i nadasve lijepe i nezaboravne uspomene na ovaj klub ostavile su traga i izvan Grebnica.

grebnicko sijeloSam klub kao i cijele Grebnice imale su burnu prošlost. Ratne patnje i stradanja nisu uzdrmale sportski dug naših susjeda. Ustrajali su da klub opstane i ostane simbol Grebnica. Jer preovladava mišljenje da ako se ugasi NK "Korpar" da su ugašene i Grebnice. Dok živi Korpar živjet će i Grebnice i jedni bez drugih neće moći.

Grebničani su uspjeli izgraditi nove svlačione. Iznad njih su natkrivene tribine i sportska čitaonica i kafić. A prošle godine započet projekt nasipanja i uređenja terena ovog proljeća se privodi kraju. Korpar je ponovo dobio travnjak kakvog se samo poželjeti može. Na svim tim aktivnostima Grebničanima se može samo čestitati i poželjeti da ustraju, jer bili su i ostali uzor drugima.

U čast utemeljenja kluba Korpara ove godine na svoj 60-ti rođendan organizira Prvo grebničko sijelo. Bogat kulturno zabavni program kakvog Grebničani zaslužuju. Svečanost će se održati u nedjelju 24.07.2016. godine na igralištu Snoge. Članove kluba, simpatizere, mještane Grebnica i goste zabavljat će Kristina Ivanović i Zoran Zoky Ružić uz najavu gostiju iznenađenja koje organizator za sada čuva u tajnosti. A i ne bi bilo iznenađenje ako bi se već sada znalo o kome je riječ.

Uz to organizatori su predvidjeli bogatu tombolu s vrijednim nagradama. A ulaz na stadion je slobodan za sve.

U prilogu vam donosimo promotivni letak s najavom ovog lijepog i svečanog trenutka naših susjeda. Naše čestitke još jednom.

 

Za BAZIK.info, Perica Dujmenović


 2453,    11  Tra  2016 ,   Aktualno

Srodni sadržaj (po oznakama)

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370